Nu höjer vi priset på prima vit finull och gobeläng till 75,-/kg! Efterfrågan på renrasig ull, främst finull, ökar ständigt och är större än tillgångarna just nu. Därav denna upplysning - Kasta inte ullen på tippen - sälj ullen till Åddebo Ull i höst!
Kontakta oss per telefon eller mail innan Ni skickar Er ull: tel.nr. 0294-300 20

Sälj din ull till Åddebo i höst

Finullsfår

Vi arbetar tillsammans med fårägare runt om i Sverige med att bevara vår Svenska lantras och alla dess goda egenskaper. Vi vill med nya krafter, inför höstklippningen starta nya samarbeten samt värna om befintliga kontakter. Vår förhoppning är att kunna betala fårägaren för det kostnader klippningen utgör samt lite till, för att visa att vi uppskattar de insatser fårägaren gör varje gång en ny leverans renrasig Finull, Gotlandsull, Ryaull eller Guteull av god kvalité skickas till Åddebo Ull.

Åddebo Ull köper ull av renrasiga får, som klipps två gånger om året. Vi sorterar ullen i många olika klasser och arbetar för att till varje pris tillvarata så stor del som möjligt av den totala vikten ull som växer på varje djur. Vår målsättning är att du som fårägare och levernatör av ull ska vid ett och samma tillfälle, snabbt och enkelt, ha möjlighet till att bli av med all din ull, både från lamm och tackor.

Vi vill och kan, betala bra för ren och skräpfri ull av hög kvalité och vi betalar alltid halva fraktkontnaden då ni skickar ull till oss, med hjälp av bussgods. Har du frågor kring ullhantering, transporter eller redovisning vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Vi ser fram emot att träffa dig.

Tipsa en vän om Åddebo Ull